Real Madrid ja RB Leipzig kohtasivat keskiviikkoiltana Santiago Bernabéulla. Saksalaisvieraat pelasivat vahvan ottelun, mutta Real nappasi pisteet 2-0-kotivoitolla.

Leipzig oli siirtyä yllätysjohtoon jo viidennellä peliminuutilla, kun Christopher Nkunku karkasi puolittaiseen läpiajoon. Thibaut Courtois kuitenkin torjui ranskalaishyökkääjän alakulmaan suuntautuneen laukauksen.

Real hallitsi palloa, mutta maalipaikoille sen oli vaikea murtautua. Leipzig sen sijaan sai luotua vaaratilanteita vastahyökkäyksistä ja Nkunku oli alati vaaralinen.

Avausjakson puolivälin jälkeen Nkunku pääsi jo toistamiseen hyvälle maalintekosektorille, mutta Courtois venyi jälleen pallon tielle. Hetkeä myöhemmin oli Timo Wernerin vuoro kokeilla onneaan, tälläkin kertaa belgialaisvahti veti pidemmän korren.

Leipzigin hyökkäyskaksikko Werner-Nkunku ei antanut Real-puolustuksen hengähtää hetkeäkään. Kaksikko oli juonia upean maalin puolen tunnin kohdalla. Werner lähetti loistavan syötön maalin eteen, mutta Nkunku ei osunut kunnolla palloon ja tilanne kuivui kasaan.

Tauon viettoon siirryttiin 0-0-lukemissa. Taukotulos miellytti varmasti enemmän Real Madridia kuin Leipzigiä, niin paljon hyviä paikkoja vieraat tuhlasivat.

Toisella puoliajalla Real sai pidettyä RB Leipzigin hyökkääjät paremmin kurissa ja pääsi itsekin maalipaikoille.

Yksi toisen jakson vaarallisimmista maalipaikoista nähtiin reilu vartti ennen loppua. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Vinícius Júnior pääsi kokeilemaan maalintekoa lähietäisyydeltä, muta Leipzig-vahti Péter Gulácsi sai kätensä pallon tielle.

Ottelun voittomaali nähtiin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Vinícius Júnior kikkaili aikansa vasemmalla laidalla, kunnes hän syötti pallon Federico Valverdelle, joka laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan.

Lisäajalla Real osui vielä toistamiseen. Vähäiselle peliajalle alkukauden aikana jäänyt Marco Asensio sai Toni Kroosilta syötön boksin reunalle ja laukoi pallon taidokkaasti tolpan kautta sisään.

Kotivoittonsa myötä Real jatkaa F-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. RB Leipzig on lohkon jumbona hävittyään molemmat ottelunsa.

La Liga -seuroista myös Sevilla pelasi keskiviikkona Mestarien liigaa. Heikon alkukauden pelanneen Sevillan vaikeudet saivat jatkoa ja joukkueen oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin FC Kööpenhaminan vieraana.