Real Madrid ja RB Leipzig iskevät yhteen keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella.

Real Madridiin kesällä vapaana agenttina siirtynyt Antonio Rüdiger käväisi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

PSG-tähti Neymar kertoi mielipiteensä Rüdigerista viime viikolla.

– Pidän hänestä paljon. Hän on toppari, joka aiheuttaa pelkoa vastustajissa. Hän on hyvin iso ja vahva. Jotkut hyökkääjät pelkäävät Rüdigeria. Minä en, mutta uskon monien pelkäävän, Neymar sanoi DAZN:lle.

Rüdiger ei ole huomannut aiheuttavansa pelkoa vastustajissa.

– En tiedä, mitä sanoa tuohon. En tiedä, pelkäävätkö jotkut minua. Pidän aggressiivisesti, mutta reilusti ja puhtaasti pelaamisesta. Tilastoni puhuvat omaa kieltään. Viimeisen viiden vuoden aikana en ole saanut ainuttakaan punaista korttia. Pelaan luonnostaan kovaa, Rüdiger totesi.

Rüdiger on sopeutunut mallikkaasti Real Madridin pukukoppiin.

– Kaikki he ovat normaaleja ihmisiä. Kun näet ulkopuolelta Real Madridin pelaajan, mietit millaista olisi pelata siellä. Oletat sen olevan vaikeaa. Tähän mennessä tämä on ollut urani helpoin sopeutumisprosessi. Kaikki joukkuetoverit ovat hyviä ja asiallisia.