Barcelona ja Atlético pelasivat tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelunsa.

Barcelona haastoi Bayern Münchenin vieraskentällä ja Atlético matkusti Bayer Leverkusenin vieraaksi Saksaan.

Bayern München voitti Barcelonan 2-0. Ottelun avausjakso oli Barcelonan. Xavin miehistö oli Bayernia parempi ja kykeni luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan, mutta viimeistely ontui. Barcelona pettyi pahasti ensimmäisellä puoliskolla, kun tuomari ei viheltänyt vieraille pilkkua, vaikka Alphonso Davies kaatoi selvästi Ousmane Dembélén.

Bayern pisti ottelun pikaisesti pakettiin toisen jakson alussa. Lucas Hernández puski Bayernin johtoon 50. minuutilla. Vain neljää minuuttia myöhemmin Leroy Sané juoksi Barcelonan puolustuksen läpi ja siirsi isännät kahden maalin etumatkalle.

Myös Atléticon Saksan-reissu päättyi 0-2 -tappioon. Leverkusen iski molemmat maalinsa loppuhetkillä. Lukas Hradecky pelasi tuttuun tapaan Leverkusenin avauskokoonpanossa.

Real Madrid ja Sevilla pelaavat omat ottelunsa keskiviikkona.