Sevilla elää surkeaa ajanjaksoa.

La Ligan suurseuroihin kuuluva Sevilla on pelannut surkeimman alkukautensa vuosikymmeniin. Se on pelannut neljä sarjaottelua, joista tuloksena on yksi tasapeli ja kolme tappiota. Sevilla on La Ligassa 17. sijalla.

Mestarien liigan lohkovaihe lähti samalla tavalla käyntiin. Manchester City voitti Sevillan Pizjuánilla tiistaina 4-0.

Ottelun toisella jaksolla Sevillan kotiyleisö vaati yhteen ääneen puheenjohtaja José Castron eroa.

Kannattajien videoiden perusteella myös José María del Nido (juttukuvassa vasemmalla) osallistui erovaatimushuutoihin. Del Nido on Sevillan entinen puheenjohtaja. Del Nido on myös Sevillan nykyisen varapuheenjohtajan José María del Nido Carrascon isä. Del Nido työskenteli Sevillan puheenjohtajana vuodet 2002-13. Del Nido istui vankilassa vuodet 2014-17 korruption vuoksi.

Seuran entinen puheenjohtaja pahoitteli käytöstään.

– Käytöstäni seuranneesta mediahuomiosta johtuen haluan pyytää julkisesti anteeksi sitä, että päästin Sevillaa kohtaan tuntemani intohimon valloilleen. Meillä on aikaa vaatia asianomaisilta vastuunkantamista. Nyt on aika olla yhtenäisiä, jotta saamme joukkueen ylös tästä kärsimyksestä.

El Larguero

@ellarguero
👔 ⚪️🔴 José María del Nido, expresidente del Sevilla, gritando 'Pepe Castro, dimisión' en la grada Sánchez-Pizjuán tras la goleada del City

El Partidazo de COPE

@partidazocope
🤬 José María Del Nido muy enfadado saliendo del Sánchez Pizjuán

😡 “La culpa es de Pepe Castro y de ustedes que lo votáis. Echadlo, yo no mando aquí nada”

📻 #PartidazoCOPE