Real Madrid voitti lauantaina Real Betisin kotikentällään 2-1 La Ligassa.

Madrid siirtyi johtoon yhdeksännellä minuutilla suoraviivaisella sommitelmalla. Karim Benzema tuli palloa vastaan ja teki selustaansa tilaa Vinicius Juniorille, joka pääsi läpiajoon David Alaban nappisyötöstä. Brassilaituri ei tarvinnut kuin yhden kosketuksen, jolla hän nosti pallon maalivahti Rui Silvan yli verkkoon.

Betis sai huonoja uutisia heti avausmaalin perään, sillä sen tähtipelaaja Nabil Fekir joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Ranskalaistaiturin tilalle vaihdettiin Luiz Henrique.

Vieraat tulivat tasoihin 17. minuutilla sivurajaheittokuviolla, joka avasi Madridin puolustuksen yllättävänkin helposti. Alex Moreno heitti pallon syvälle rangaistusalueelle Borja Iglesiasille, joka pudotti sen takaviistoon Sergio Canalesille, eikä Madridin ex-pelaaja erehtynyt. Canales ei tuulettanut osumaansa juurikaan, kunnioituksesta entistä seuraansa kohtaan.

Los Blancos oli palata johtoon heti tasoituksen jälkeen, kun Rodrygo Goes petasi avopaikan Vinicius Juniorille, mutta brassitähti latasi pallon lähietäisyydeltä reippaasti maalin yli.

Toista jaksoa oli pelattu parikymmentä minuuttia, kun Madrid iski lopulta toisen osumansa. Dani Carvajal ujutti rangaistusalueelle syötön Federico Valverdelle, joka petasi takaviistoon paikan Rodrygo Goesille, ja brasilialaisnuorukainen viimeisteli suoraan syötöstä.

Real Madrid jatkaa voiton myötä sarjakärjessä voitettuaan kaikki neljä otteluaan. Real Betis jatkaa ainakin toistaiseksi toisella sijalla.