Barcelona jatkaa tänään, keskiviikkona, ”intensiivisiä neuvotteluja” Chelsean kanssa hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin siirrosta Englantiin, kertoo Athletic.

Seurat ovat neuvotelleet gabonilaiskärjen potentiaalisesta siirrosta jo monta viikkoa, mutta ne eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen, eikä Chelsea ole sopinut Aubameyangin, 33, kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Aubameyangin odotetaan kuitenkin pääsevän Chelsean kanssa sopuun, jos vain seurat saavat ensin sovittua siirron ehdoista keskenään.

Barcelona on toistaiseksi vaatinut Aubameyangista summaa, jota Chelsea ei ole valmis maksamaan.

Athleticin mukaan siirtoneuvottelujen uudeksi haasteeksi on muodostunut se, että Aubameyang mursi mahdollisesti leukansa, kun murtovarkaat iskivät hänen kotiinsa viime sunnuntaina. Aubameyang sai iskun leukaansa, kun hän yritti suojella perhettään väkivaltaisilta varkailta.

Gabonilaiskärjen sairausloman pituus määrittyy sen mukaan, meneekö hän leikkaukseen, mutta hänen odotetaan joka tapauksessa olevan sivussa tositoimista monta viikkoa.

Chelsea ei ole toistaiseksi antanut ymmärtää, että Aubameyangin leukavamma voisi olla siirron kaatava tekijä, mutta se hankaloittaa tilannetta entisestään.

Jos Aubameyang on pitkäänkin sivussa, hän ei välttämättä ehdi pelaamaan juurikaan ennen marras-joulukuussa järjestettävää MM-turnausta, jonka jälkeen on pian vuorossa jo seuraava siirtoikkuna.

Athleticin mukaan seurat ovat keskustelleet myös Aubameyangin lainaamisesta Englantiin.