Atlético Madrid valmistelee noin 23 miljoonan euron tarjousta Aston Villan keskikenttäpelaajasta Douglas Luizista, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan Luiz, 24, on herättänyt myös erään Villan Valioliiga-kilpailijan kiinnostuksen. Hänen oli alunperin määrä allekirjoittaa uusi sopimus Villan kanssa, mutta brassitaituri saattaakin vaihtaa seura vielä tänä kesänä.

Tammikuussa Aston Villa hylkäsi Newcastlen 35 miljoonan euron tarjouksen Luizista.

Villan päävalmentaja Steven Gerrard on tehnyt selväksi, että hän haluaisi pitää Luizin riveissään. Luiz on kuitenkin päässyt tällä kaudella avauskentälliseen vasta yhdessä sarjapelissä, ja yhden ottelun hän istui kokonaan penkillä.

Luizin ja Aston Villan nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, joten meneillään oleva siirtoikkuna on käytännössä Villan viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus, ellei uutta diiliä synny.

Brasilian A-maajoukkueessa yhdeksän kertaa esiintynyt Luiz on edustanut Villaa kesästä 2019 lähtien siirryttyään seuraan Manchester Citystä.