Barcelona on ollut koko kesän Manchester Cityn Bernardo Silvan kintereillä.

Barcelona on muun muassa sen vuoksi halunnut päästä eroon Frenkie de Jongista saadakseen hänestä suuren siirtosumman ja lisäksi tilaa palkkakattoonsa.

Silva siirtyisi tiettävästi mielellään Barcelonaan. Manchester Cityn tähtipelaaja on halunnut jättää Englannin taakseen jo muutaman vuoden ajan, mutta todellisuudessa siirto Barcelonaan ei ole ollut lähellä toteutumista tänäkään kesänä.

EFE:n Barcelonan seurajohdolta saamien tietojen mukaan seura on hylännyt lopullisesti unelmansa Silvan hankkimisesta. Barcelona tiedostaa olevansa parhaillaan sellaisessa taloudellisessa tilanteessa, ettei Silvan hankkiminen ole realistista. Lisäksi Barcelona ymmärtää, ettei näin suuren siirron toteuttaminen olisi mahdollista ennen siirtoikkunan päättymistä. Ikkuna sulkeutuu ensi viikolla.

28-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on edustanut Manchester Cityä reilun viiden vuoden ajan.