Barcelonan hyökkääjä Martin Braithwaite haluaa seuran maksavan hänelle viisi miljoonaa euroa sopimuksensa purkamisesta, kertoo Marca.

Braithwaitelle, 31, on tehty selväksi, että hänelle ei ole roolia tämän kauden Barcelonassa, mutta hänen sopimustaan on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Tanskalaishyökkääjällä on täysi oikeus vaatia jäljelle jäävien sopimusvuosien palkkoja itselleen, jos Barcelona haluaa purkaa hänen diilinsä ennenaikaisesti. Barcelona taas toivoisi, että Braithwaite suostuisi ottamaan pienemmän summan sopimuksensa purkamisesta.

Diario Sportin mukaan Barcelona ei haluaisi maksaa Braithwaitelle kuin 2.5 miljoonaa euroa.

Barcelona uskoo, että Braithwaitea odottaa rahakas tarjous Saudi-Arabiasta, mutta kyseinen seura ei ole valmis maksamaan hänestä siirtokorvausta. Myös Real Mallorcan huhutaan olevan Braithwaiten perässä.