Mallorcan päävalmentaja Javier Aguirre on kiinnostunut entisestä suojatistaan, Barcelonan hyökkääjästä Martin Braithwaitesta, kertoo Mundo Deportivo.

Barcelona teki tiettävästi jo alkukesästä Braithwaitelle, 31, selväksi, että hänen roolinsa tämän kauden joukkueessa tulee olemaan käytännössä olematon ja hänen toivotaan etsivän itselleen uuden seuran.

Braithwaite on kuitenkin yhä Barcelonassa kirjoilla, eikä hän ole lehtitietojen mukaan tarttunut muiden seurojen tarjouksiin.

Barcelona on ollut valmis purkamaan Braithwaiten sopimuksen, jotta hän voisi etsiä vapaana pelaajana uuden joukkueen. Tanskalaishyökkääjä ei kuitenkaan halua purkaa diiliään, ellei hänelle makseta jäljellä jäävien kahden sopimusvuoden palkkoja kokonaisuudessaan.

Aguirre oli Leganésin peräsimessä, kun Braithwaite lähti seurasta Barcelonaan toissa vuonna. Nyt meksikolaisvalmentaja haluaisi entisen suojattinsa lainalle Los Piratasin riveihin.

Braithwaite on tiettävästi tyytyväinen Barcelonassa vähäisestä peliajastaan huolimatta, mutta Mallorca voisi tarjota hänelle mahdollisuuden kerryttää pelikuntoa ennen Qatarin MM-kisoja.