Paris Saint-Germain neuvottelee keskikenttäpelaajansa Ander Herreran kanssa hänen sopimuksensa purkamisesta, jotta hän voisi siirtyä Athletic Bilbaoon, kertoo Marca.

Herreran, 33, ja PSG:n sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta hänelle ilmoitettiin tämän kauden alla, että hänen toivotaan etsivän itselleen uusi seura.

Athletic Bilbao on Herreralle tuttu seura jo vuosilta 2011-2014. Hän siirtyi kesällä 2014 Manchester Unitediin 36 miljoonalla eurolla ja viiden vuoden kuluttua ilmaiseksi Ranskaan.

Herrera sanoi aiemmin tänä kesänä, että hän ei aio huhuista huolimatta palata Athleticiin täksi kaudeksi, koska hän haluaa jäädä taistelemaan paikastaan PSG:hen. Espanjan entisen maajoukkuepelaajan tilanne ja kanta on kuitenkin sittemmin muuttunut.

PSG:n ja Herreran edustajien neuvottelut hänen sopimuksensa purkamisesta ovat edenneet. Marcan mukaan Herreran odotetaan luopuvan isosta osasta palkastaan, jota PSG:n pitäisi maksaa hänelle jäljelle jäävistä sopimusvuosista.

Lisäksi PSG:llä on vielä maksamatta 40 prosenttia Herreran allekirjoitusbonuksesta, josta sovittiin hänen siirtonsa yhteydessä vuonna 2019. Pariisilaisseuran on ollut tarkoitus maksaa bonus viidessä osassa hänen sopimusvuosiensa mukaisesti.