Real Madrid harkitsee tekevänsä Tottenhamille tarjouksen keskikenttäpelaaja Pierre-Emile Højbjergistä, kertoo Telegraph.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti yritti hankkia Højbjergin, 27, jo Evertonia valmentaessaan.

Tanskan A-maajoukkueessa 58 kertaa esiintynyt Højbjerg on pelannut Tottenhamissa reilut kaksi vuotta ja hän on lukeutunut joukkueen avainpelaajiin jo monen valmentajan alaisuudessa. Spursin ja Højbjergin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

Real Madridin keskikentällä olisi tilaa uudelle vahvistukselle, sillä sen monivuotinen luottopelaaja Casemiro, 30, on siirtymässä Manchester Unitediin. Seurat ovat jo vahvistaneet päässeensä siirrosta sopuun.

Ancelotti tosin sanoi aiemmin tällä viikolla, että hänen joukkueessaan on jo valmiiksi pelaajia, jotka pystyvät korvaamaan Casemiron.

– Meillä on pelaajia, jotka voivat korvata Casemiron, kuten Aurélien Tchouaméni. Myös Toni Kroos pystyy pelaamaan pohjalla tai Eduardo Camavinga. Real Madridin tavoitteet eivät muutu sen mukaan, onko Casemiro mukana vai ei. Haluamme voittaa kaikki kilpailut.