Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva on valmis unohtamaan siirtohaaveensa Barcelonasta ainakin tämän kauden ajaksi, kertoo Athletic.

Portugalin A-maajoukkueessa 70 kertaa esiintynyt Silva, 28, pyysi tänä kesänä jo toista vuotta peräkkäin, että City päästäisi hänet Barcelonaan, jos katalonialaisseura vain tekisi hänestä sopivan tarjouksen.

Silvaa kiinnostaa pelaaminen La Ligassa, ja hän haluaisi olla lähempänä Portugalissa asuvaa perhettään.

– Olen aina sanonut, että olen onnellinen täällä, mutta minulla ei ole aavistustakaan, mitä tulee tapahtumaan. Suhteeni seuraan on hyvin rehellinen. Olen ollut avoin heidän kanssaan, ja he tietävät, mitä haluan, kommentoi Silva viikko sitten ESPN:n haastattelussa.

– Jos jään tänne, olen erittäin tyytyväinen, ja kunnioitan aina tätä seuraa ja annan kaikkeni. Jos en, niin se on jalkapalloa, ja katsotaan mitä tapahtuu.

Athleticin mukaan Silva on viime päivinä lämmennyt sille ajatukselle, että hän jää Manchesteriin vielä ainakin täksi kaudeksi. Hänen ja Cityn sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

Barcelonan olisi muutenkin erittäin vaikea napata Silvaa riveihinsä tänä kesänä, sillä Manchester City pitää häntä sadan miljoonan euron arvoisena, eikä Valioliigan hallitseva mestari ole kiinnostunut neuvottelemaan hinnasta.