Valioliigaseura Manchester Unitedia tätä nykyä edustava Cristiano Ronaldo on vahva ehdokas Real Madridin kaikkien aikojen pelaajaksi. Hän tuli seuraan säkenöivänä supertähtenä vuonna 2009, ja yhdeksässä vuodessa hänestä kirjoitettiin sankari. Lähdön jälkeen hän ei ole enää onnistunut saavuttamaan Real-aikojen mullistavaa huippuvirettä. Ura on kääntynyt väkisin hiljalleen ehtoopuolelle, ja hän siirtyi viime suvena takaisin Unitediin, jossa hän oli viettänyt vuodet 2003–09.

Tänä kesänä Ronaldon agentti Jorge Mendes sai selvän tavoitteen — tämän piti ja pitäisi edelleen löytää asiakkaalleen vielä yksi työmahdollisuus eurooppalaisesta huippuseurasta. Vaikka portugalilainen verkottuja on syvällä jalkapallon valtarakenteissa, ei hän todennäköisesti onnistu tehtävässään.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez tyrmäsi viidakkorummun kautta levinneet haihattelut Ronaldon paluusta.

– Hanki Cristiano? Taas? [Hän on] 38-vuotias (37-vuotias, toim. huom.), Pérez naureskeli, kun häneltä kysyttiin asiasta erään hotellin aulatiloissa aiemmin tällä viikolla.

Pérezin ja Ronaldon välit ovat tiettävästi asialliset, joskaan eivät erityisen lämpimät. Péreziä harmitti aina, että hän ei pystynyt hyödyntämään Ronaldoa poliittisen uransa vauhdittajana, koska tämä oli Ramón Calderónin toteuttama kaappaus. Vuonna 2018 Pérez kertoi Ronaldolle, että tämä ei ole pelaajana korvaamaton, mikä taisi osua ”CR7:n” ylpeyteen. Ronaldo lähti ensin Juventukseen ja sitten Unitediin. Näin jälkikäteen ja ulkoapäin tarkasteltuna Ronaldon ratkaisussa ei ollut paljon tolkkua.