Barcelona on päästämässä varamaalivahtinsa Neton lähtemään ilmaiseksi Valioliigan sarjanousija Bournemouthiin. Siirron myötä Barcelona tekee jälleen hieman lisää tilaa palkkakattoonsa.

Neto saapui Barcelonaan Valenciasta kesällä 2019, mutta roolina on ollut selkeästi tuurata ykkösvahti Marc-André ter Stegeniä. Barça on ensi kaudella antamassa kakkosveskarin roolia omalle 23-vuotiaalle kasvatilleeen Iñaki Peñalle, joka pelasi viime kaudella lainalla Galatasarayssa. Näin ollen Netosta luopuminen on seuralle melko helppo päätös.

Netolla oli sopimustaan Barcelonan kanssa jäljellä vielä vuosi, mutta hän on siirtymässä ilmaiseksi. Samanlainen kuvio tapahtui myös Riqui Puigin kohdalla, joka siirtyi ilmaiseksi MLS-seura LA Galaxyyn hiljattain. Puigin osalta Barcelonalla on kuitenkin takaisinostomahdollisuus sekä seura saa prosenttiosuuden pelaajan seuraavasta siirrosta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Relevo

@relevo
✈️ Neto será hoy jugador del Bournemouth.

📌 El guardameta brasileño ha viajado a primera hora de la mañana hacia Inglaterra para pasar la revisión médica y firmar su nuevo contrato.

📌 Como ocurrió con Riqui y Mingueza, el Barça lo deja ir gratis

@tjuanmarti 🤝 @albert_roge

Lähde: Football Espana