Kesän 2022 siirtoikkunan viimeinen kuukausi on käynnissä. La Ligan jättiläisistä Barcelona on ollut aktiivisin siirtomarkkinoilla ja tehnyt suuria hankintoja. Lisää peliliikkeitä saattaa olla vielä luvassa.

Barcelonan kohdalla liikehdintää saattaa olla suuntaan jos toiseen jopa noin kymmenen pelaajan osalta. Kataloniaan on huhuttu useampaa Valioliigassa pelaavaa pelaajaa.

Chelsean Marcos Alonso ja César Azpilicueta ovat nimiä jotka ovat jo pitkään pyörineet spekulaatioissa. Myös Brightonin Marc Cucurella sekä Manchester Cityn Bernardo Silva on yhdistetty Barcelonaan.

Potentiaalisia lähtijöitä on useampia. Nimekkäimpinä mainittakoon Frenkie de Jong, Memphis Depay ja Pierre-Emerick Aubameyang. Koko edellä mainittu kolmikko on yhdistetty Chelseaan, joten näiden kahden seuran välillä saatetaan nähdä jonkin sortin pelaajavaihtokauppaa loppukesän aikana.