Barcelona on neuvotellut Chelsean kanssa pelaajasiirroista. Cesar Azpilicuetan osalta Barcelonalle jäi luu käteen, sillä Athleticin mukaan puolustaja teki Chelsean kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Athletic kertoo, ettei Azpilicuetan, 32, ja Barcelonan väliset neuvottelut lopulta edenneet toivotulla tavalla. Nyt Barcelonassa katseet on suunnattu Chelsean toiseen puolustajaan, Marcos Alonsoon.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoi Twitterissä, että Barcelona pyrkii saamaan Alonson kaupan mahdollisimman nopeasti maaliin. Seurat keskustelevat parhaillaan siitä, miten siirto voitaisiin toteuttaa.

Alonsolla on sopimusta Chelsean kanssa jäljellä vielä vuosi. Alonso on henkilökohtaisista syistä halunnut siirtoa jo pidemmän aikaa. Barcelona on työstänyt Alonson hankintaa jo toukokuusta lähtien.

Samaan aikaan Barcelonalla on kuitenkin suuria vaikeuksia saada uusia pelaajia mahtumaan La Ligan asettaman palkkakaton alle. Barcelonan asioista hyvin perillä oleva toimittaja Gerard Romeron mukaan seura on pyytänyt Gerard Piquétä ja Sergio Busquetsia pienentämään palkkaansa. Mikäli tämä ei onnistuisi, olisi Barcelonalla suuria ongelmia tiedossa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.