Barcelona on pyytänyt konkaripelaajiaan, Sergio Busquetsia ja Gerard Piquéta, alentamaan palkkaansa, väittää seuran sisäpiiritoimittaja Gerard Romero.

Koko uransa Barçassa pelannut Busquets, 34, on jo aiemmin suostunut palkanalennukseen, kuten on tehnyt myös toinen seuralegenda Pique, 35. Romeron mukaan molempien pelaajien tulisi suostua jälleen alentamaan palkkaansa, muuten seuralla on ”vakavia ongelmia”.

– Barcelona on pyytänyt Sergio Busquetsia ja Gerard Piquéta alentamaan palkkaansa kaikkien pelaajien rekisteröimiseksi. Jos näin ei tapahdu, Barçalla on vakavia ongelmia, Romero sanoo.

Barcelona on tänä kesänä hankkinut jo viisi nimimiestä: Robert Lewandowskin, Raphinhan, Jules Koundén, Franck Kessién ja Andreas Christensenin. Lisähankintojakin voi olla vielä luvassa. Barcelonalla on kuitenkin ongelmia palkkakaton kanssa, aivan kuten viime vuonnakin, ja seura joutuu kikkailemaan saadakseen kaikki pelaajat käyttöönsä.