Kaksi viikkoa sitten Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti julisti, että madridilaisseura nähdään siirtomarkkinoilla enää kojun takana, ei ostajan roolissa. Tähän on vaikuttanut osaltaan se, ettei voittavaa joukkuetta kannata vaihtaa.

Urheilun erikoislehti Sport näytti vahvistavan väitteen sunnuntaina. Sen mukaan Real Madrid luottaa siihen, että vasen laitalinkki Eden Hazard pystyy ”stunttamaan” kärkipelaajan paikalla silloin, kun Karim Benzema ei pysty pelaamaan eli silloin, kun tämä on pelikiellossa, loukkaantuneena tai kun tätä halutaan lepuuttaa. Hazard on kokeillut keskushyökkääjänä pelaamista menestyksekkäästi tämän kesän harjoitusotteluissa.

Osa odotti, että Real hakisi siirtomarkkinoilta vaihtopelaajan Benzemalle. Tällä hetkellä joukkueessa harjoittelevia, selkeitä ysipelaajia ovat Mariano Díaz, Borja Mayoral ja Juanmi Latasa. He eivät realistisesti ajateltuna pysty antamaan Benzemalle, todennäköiselle seuraavalle Ballon d’Or -voittajalle, tulospainetta.