Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahn otti etäisyyttä joukkueen päävalmentajan Julian Nagelsmannin kommentteihin Barcelonan siirroista.

Barcelona ja Bayern solmivat hiljattain yhden vuoden isoimmista pelaajasiirroista, kun tähtihyökkääjä Robert Lewandowski siirtyi Münchenistä Kataloniaan 50 miljoonan euron arvoisessa kaupassa.

Nagelsmann ihmetteli julkisesti, miten talousvaikeuksiaan valitellut Barcelona voi yhä hankkia tähtipelaajia isoilla summilla.

Lewandowskin lisäksi Barcelona on hankkinut Raphinhan Leedsistä vajaalla 60 miljoonalla eurolla, kun taas Andreas Christensen ja Franck Kessié siirtyivät Blaugranan väreihin sopimuksettomina pelaajina. Siirtohuhuissa Barcelona on yhdistetty vielä useaan nimekkääseen pelaajaan.

– Se (Barcelona) on maailman ainoa seura, jolla ei ole rahaa, mutta joka hankkii kaikki haluamansa pelaajat. En tiedä, miten he pystyvät siihen. Se on hieman outoa, hieman hullua, sanoi Nagelsmann. 

Kahnilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa Barcelonan hankinnoista ja Nagelsmannin kommenteista, mutta Bayernin seurapomo sanoi, että ulkopuolisten ei pitäisi kommentoida muiden seurojen raha-asioita.

– Barcalla on paljon velkaa, mutta me emme voi tuomita kaukaa, sanoi Kahn Diario Sportin mukaan.

– Vain seura itse tietää omat (talous)lukunsa, joten kommentteja antaessaan on oltava varovainen.

Barcelona on hakenut helpotusta rahatilanteeseensa muun muassa myymällä osuuksia omistamistaan mediaoikeuksista.

LUE MYÖS: