Sevillan keskuspuolustajaa Jules Koundéa oltiin viemässä kovaa vauhtia Chelseaan vielä eilen lauantaina. Tarjouskilpailun toinen osanottaja Barcelona näytti jo luovuttaneen, koska se ei pystynyt vastaamaan valioliigaseuran esittämään tarjoukseen. Sitten kassaan kilahti yli 300 miljoonaa euroa, ja tilanne on nyt kääntynyt päälaelleen.

Chelsea ehti jo epämuodollisesti sopia Sevillan kanssa 64,6 miljoonan euron siirtosummasta. Koundén henkilökohtaisista ehdoistakaan ei näyttänyt tulevan riitaa, mikäli neljättä valtiomahtia on uskominen. Selvää kuitenkin on koko ajan ollut, että pelaaja on toivonut ensisijaisesti siirtoa Barcelonaan, eikä halua tehdä valitaansa pelkän rahallisesti arvokkaimman vaihtoehdon perusteella.

Espanjalainen jalkapallotoimittaja Gerard Romero twiittasi lauantaiaamuna, että viimeisimmän tiedon mukaan Koundén siirto Barcelonaan toteutuukin ”99 prosentin todennäköisyydellä”, sillä Barça ja Sevilla ovat päässeet periaatesopimukseen.

Taitavana hyökkäävänä puolustajana tunnettu Koundé pelasi viime kaudella 32 ottelua Espanjan pääsarjassa. Aiemmin tämän kesän siirtoikkunassa Barcelonaan on siirtynyt Franck Kessié, Andreas Christensen, Raphinha ja Robert Lewandowski.

Gerard Romero

@gerardromero
🚨NOTICIA @JijantesFC

Esta madrugada el Barça y el Sevilla han llegado a un principio de ACUERDO por Jules Kounde.

Operación cerrada en un 99%, salvo cataclismo en las próximas horas el central del Sevilla será culer

#JulesKoundeSeráCuler