Iscosta tuli torstaina vapaa agentti. Hänen sopimus Real Madridin kanssa on päättynyt.

Isco vietti Real Madridissa lopulta yhdeksän vuotta. Seura ei tarjonnut jatkosopimusta olemattomalle vastuulle jääneelle pelaajalle.

AS:n saamien tietojen mukaan Isco haluaa löytää itselleen uuden osoitteen viikonlopun aikana, sillä seurojen harjoituskaudet pyörähtävät käyntiin jo ensi viikolla.

Lehden mukaan Betis-luotsi Manuel Pellegrini ottaisi ennemmin Iscon kuin Dani Ceballosin joukkueeseensa. Betis-kasvatti Ceballosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta hän haluaisi palata Betisiin jo tänä kesänä. Sen toteutumista ei tosin pidetä tällä hetkellä järin todennäköisenä Betisin taloustilanteen vuoksi.

AS kertoo myös Sevillan olevan Iscon kintereillä, mutta Sevillaan siirtyäkseen Iscon pitäisi ottaa suuri palkanpudotus. Hän tienasi Real Madridissa noin kuusi miljoonaa euroa nettona vuodessa, mutta Sevilla ei kykene maksamaan Iscolle kolmea miljoonaa euroa enempää. Sevilla-luotsi Julen Lopetegui haluaa Iscon joukkueeseensa. Lopetegui on valmentanut Iscoa Real Madridissa ja Espanjan maajoukkueessa.