Atlético Madrid aikoo pitää Antoine Griezmannin ensi kauden joukkueessaan, kertoo ESPN.

Griezmann, 31, pelaa Atlétissa kahden vuoden lainasopimuksella Barcelonasta. Diiliä on jäljellä vielä yksi kausi, ja madridilaisten on hankittava hänet pysyvästi riveihinsä, jos ranskalaishyökkääjällä tulee tietty määrä pelejä täyteen.

Kesällä Atlétin harjoitusvahvuuteen palaavat Álvaro Morata ja Saúl Ñíguez, jotka viettivät viime kauden lainalla. He kuuluvat Griezmannin tavoin madridilaisten korkeapalkkaisimpien pelaajien joukkoon.

Atlético Madrid on jo tehnyt sopimuksen keskikenttäpelaaja Axel Witselille, joka lähti viime kauden jälkeen Borussia Dortmundista, mutta Los Colchoneros ei ole palkkakattonsa takia kyennyt vielä sinetöimään diiliä.

ESPN:n mukaan Atlético pyrkii kauppaamaan joitain pelaajiaan tehdäkseen tilaa uusille hankinnoille, mutta Griezmann ei ole yksi lähtijöistä.

Viime kausi oli Griezmannille pettymys henkilökohtaisella tasolla, sillä hän onnistui 36 ottelun aikana maalinteossa vain kahdeksan kertaa.