Barcelona on valmis myymään hyökkääjänsä Memphis Depayn noin 20 miljoonalla eurolla, kertoo Diario Sport.

Hollannin A-maajoukkueessa 80 kertaa esiintynyt Depay, 28, sai viime kesänä unelmasiirtonsa Barcelonaan jätettyään Lyonin, jossa hänen sopimuksensa päättyi.

Lehtitietojen mukaan Depay suostui viime kesänä madaltamaan alkuperäistä palkkapyyntöään saadakseen siirtonsa läpi ja avittaakseen Barcelonaa rekisteröimään muita hankintoja.

Depay halusi nimenomaan Barcelonaan, ja hän on ollut hyödyllinen pelaaja katalonialaisille, mutta vuotta myöhemmin tilanne on se, että hän on seuran silmissä pelaaja, joka on kaupattavissa.

Sportin mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi pitää Depaysta, ja hollantilaishyökkääjälle tarjotaan mahdollisesti uutta sopimusta, jos hän ei lähde seurasta tänä kesänä. Depayn nykyinen diili kattaa enää vain tulevan kauden.

Barcelona on selittänyt Depaylle ja hänen edustajilleen, että hänellä voi olla paikka seuran uudelleenrakennusprojektissa, mutta jos Barcelona saa hankittua haluamansa pelaajat, Depay saattaa jäädä penkille.

Tähän mennessä Barcelona ei ole saanut Depaysta virallisia tarjouksia, vaikka jotkut seurat ovatkin osoittaneet kiinnostuksensa häneen.