Barcelonan ranskalaistoppari Clément Lenglet on lähellä siirtoa Tottenhamiin, uutisoi Mundo Deportivo.

MD:n mukaan Tottenham teki Lengletistä, 27, lainatarjouksen jo useita päiviä sitten, mutta ei ole saanut siihen minkäänlaista vastausta. Tottenham on nyt esittänyt eräänlaisen uhkavaatimuksen Lengletille ja vaatii häneltä vastausta sopimustarjoukseen tämän viikon aikana.

Barcelona ei aio asettua seurasiirron tielle – päinvastoin. Katalonialaisseura on halukas luopumaan Lengletistä jo pelkästään siksi, että se saisi lisää tilaa palkkakattoonsa. Myös ranskalaistopparin peliaika tulisi lähtökohtaisesti vähenemään ensi kaudella muun muassa Andreas Christensenin hankinnan myötä, joten seuran odotetaan jopa ”pakottavan” Lengletin siirtymään.

Myös José Mourinhon luotsaama AS Roma on osoittanut kiinnostuksensa Lengletiä kohtaan, mutta siirtoa Tottenhamiin pidetään kaikkein todennäköisimpänä vaihtoehtona.