Chelsea on tänä kesänä myymässä Athletic Bilbaosta ja Espanjan A-maajoukkueesta tutun Kepa Arrizabalagan.

27-vuotias Kepa siirtyi Athleticista Chelseaan kesällä 2018, jolloin lontoolaisseura maksoi hänestä jättimäisen 80 miljoonan euron siirtokorvauksen. Vielä tänäkin päivänä Kepalla on hallussaan maailman kalleimman maalivahdin titteli.

Kepa ei missään vaiheessa ole ollut siirtosummansa arvoinen. Espanjalaisvahti on saanut alusta lähtien kritiikkiä osakseen ja kahden edellisen kauden aikana hän on joutunut tyytymään varavahdin rooliin. Vähäisen peliajan vuoksi Kepa on myös menettänyt paikkansa Espanjan maajoukkueessa.

Kepan tavoitteena on kuitenkin lunastaa paikka Espanjan MM-kisakoneesta. Sen saavuttaakseen hänen tulisi saada syksyn aikana säännöllisesti peliaikaa. Kepa sanoi hiljattain antamassaan haastattelussa, että hän on tehnyt Chelsealle selväksi haluavansa pelata enemmän. Ja se on yksi painavimmista syistä sille, miksi Chelsea on valmis espanjalaisvahdin joko myymään tai lainaamaan.

Kepan todennäköisimpänä määränpäänä pidetään ranskalaisseura Niceä, mutta myös Lazio on pyörinyt huhuissa. Paluu La Ligaan ei myöskään ole poissuljettu vaihtoehto, vaikka kiinnostusta ei ainakaan huhujen mukaan liiemmin ole.