Antonio Rüdiger esiteltiin alkuviikosta Bernabéulla Real Madridin uutena pelaajana.

Toppari siirtyi Real Madridiin vapaana agenttina, kun hänen sopimuksensa Chelsean kanssa päättyi.

Real Madrid haastatteli Rüdigeria verkkosivuillaan.

Toppari tuntee Real Madridista entuudestaan Toni Kroosin, Eden Hazardin ja Thibaut Courtois’n kaltaisia pelaajia.

– En ole puhunut juurikaan Kroosin kanssa Real Madridista. Olen puhunut enemmän Mateo Kovacicin kanssa. Hän on kertonut minulle paljon Real Madridista, koska hän puhuu aktiivisesti Luka Modricin kanssa. Kovacic sanoi minulle, että siirry Real Madridiin ja nauti paljon, sillä se on sinulle suuri askel eteenpäin. En ole koskaan kuullut mitään pahaa Real Madridista.

Rüdiger odottaa innoissaan Carlo Ancelottin alaisuudessa pelaamista.

– Minulle on suuri kunnia päästä työskentelemään Ancelottin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että voin oppia häneltä paljon ja toivon hänen auttavan minua voittamaan Mestarien liigan.

Rüdigerin mukaan Real Madridin joukkue on koottu järkevästi.

– Loppujen lopuksi puhumme pelaajista, jotka voittivat juuri Mestarien liigan. Esimerkiksi Nacho on voittanut sen jo viidesti. Puhumme todella hyvästä kombinaatiosta kokeneita ja nuoria pelaajia. Esimerkiksi Éder Militão on hieman nuorempi, mutta silti hänet tunnetaan kansainvälisesti ja on osoittanut tasonsa. En malta odottaa pääseväni alkuun.