Real Madrid esitteli Antonio Rüdigerin uutena pelaajanaan maanantaina Bernabéulla.

Vapaana agenttina Chelseasta Real Madridiin siirtynyt Rüdiger kertoi Carlo Ancelottin vakuuttaneen hänet siirrosta.

Rüdigerin mukaan Real Madrid otti häneen ensimmäisen kerran yhteyttä viime syyskuussa, ja yhteisymmärrykseen päästiin huhtikuussa.

– Puhuin Ancelottin kanssa ja hän sanoi haluavansa minut joukkueeseensa. Hän sanoi luottavansa minuun ja uskovansa minun voivan auttaa joukkuetta. Tässä iässä se riitti. Puhummehan Ancelottin kaltaisesta valmentajasta. On selvää, että Real Madridin kaltaisessa seurassa on suuri kilpailutilanne pelipaikoista, mutta olen valmis siihen.

– Loppujen lopuksi puhumme valtavasta seurasta. Tiedän ottaneeni suuren askeleen eteenpäin urallani. Olen ihminen, joka yrittää nauttia paineesta. Teen sitä, mitä rakastan ja pidän itseäni onnekkaana. Pidän siitä paineesta, jonka saan tämän siirron yhteydessä harteilleni.

Real Madrid voitti päättyneellä kaudella Mestarien liigan. Se pudotti Chelsean puolivälierissä.

– Se, mitä Real Madrid teki päättyneellä kaudella Mestarien liigassa on jotain, mitä en osaa edes kuvailla. Se oli uskomatonta. Luonnollisesti kannustin finaalissa Real Madridia, koska tiesin jo silloin siirtyväni seuraan. Olin hyvin onnellinen, kun Real Madrid voitti Mestarien liigan.

Rüdigerin mukaan myös Barcelona oli kiinnostunut hänestä.

– Kyllä, Barcelona oli kiinnostunut ja he soittivat minulle, mutta sanoin agentilleni haluavan siirtyä Real Madridiin.