Antoine Griezmannin tulevaisuus on ollut kysymysmerkkejä täynnä.

Madridilaismedian mukaan Atlético oli vielä toukokuussa valmis palauttamaan Griezmannin Barcelonaan jättämällä lainan toisen kauden käyttämättä. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaa kuitenkin pitää Griezmannin joukkueessaan ja seura jatkaa siten pelaajan lainaa ensi kaudelle.

Athleticin puheenjohtajavaaleissa ehdolla oleva Iñaki Arechabaleta on tiettävästi päässyt yhteisymmärrykseen Marcelo Bielsan kanssa siitä, että luotsi palkataan joukkueen päävalmentajaksi, jos Arechabaleta valitaan puheenjohtajaksi. Lue lisää täältä.

AS:n mukaan Bielsa olisi pyytänyt Athleticilta ja Arechabaletalta Griezmannin hankintaa. Griezmann voisi tiettävästi pelata Athleticissa, sillä hän vietti nuoruudessaan vuosikausia Real Sociedadin organisaatiossa Baskimaalla.

Fabrizio Romanon mukaan Griezmann ei siirry Athleticiin, vaan ajattelee ainoastaan Atléticossa menestymistä. Griezmann on lisäksi antanut sosiaalisessa mediassa tykkäyksiä julkaisuihin, joissa kumotaan Athletic-huhut.