Barcelona on vihdoin saamassa ison sopimuksen maaliin. AS:n mukaan Barcelonan ja Gavin agentti Iván de la Peñan väliset pitkään jatkuneet keskustelut ovat vihdoin tuottamassa toivotun tuloksen.

17-vuotias huippulupaus on esiintynyt viime aikoina edukseen Espanjan A-maajoukkueessa, jossa hän on saanut vastuuta kaikissa neljässä kesän Nations Leaguen ottelussa.

Gavin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2023 ja erityisesti Liverpool on seurannut tiiviisti hänen jatkoneuvottelujen etenemistä. AS kertoo, että Gavin uusi sopimus saatetaan julkistaa jo tällä viikolla, todennäköisesti ennen torstaita, joten pelaajalla ei ole kesäsiirtoa edessään.

Gavin jatkosopimuksella saattaa olla vaikutusta myös Frenkie de Jongin tulevaisuuteen seurassa. Barcelona joutuu käyttämään Gavin kiinnittämiseen sen verran paljon euroja, että seura joutunee myymään hollantilaiskeskikenttäpelaajansa.