Real Madridissa pokaaleja tiuhaan nostanut Marcelo on katsomassa kesällä uusien haasteiden perään, kun hänen sopimuksensa on päättymässä. Näillä näkymin Real Madrid ei ole tarjoamassa jatkosopimusta, mutta mahdollisuus jatkolle on yhä olemassa.

Viime kaudella Marcelo, 34, ei enää kuulunut Real Madridissa vastuunkantajiin. Peliaikaa tuli melko vähän, mutta kannattajat vaativat mestaruusjuhlissa jatkosopimusta viidesti Mestarien liigan voittoa Los Blancosissa juhlineelle laitapuolustajalle.

Jatko on yhä mahdollinen, vaikka tähän asti keskusteluja seuran ja pelaajan välillä on käyty hyvin vähän. Kesän aikana Marcelo on joutunut väkisinkin pohtimaan myös muita vaihtoehtoja.

Marca-lehden mukaan Marcelon pöydällä on tällä hetkellä ainakin kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa. Kuvioihin ovat tulleet siirto Qatariin, Arabiemiirikuntiin tai Turkkiin. Marcan mukaan Turkki on tällä hetkellä houkuttelevin vaihtoehto, koska siellä jalkapallon taso on edellä mainituista vaihtoehdoista selkeästi korkeimmalla.

Turkissa pelaa myös paljon brasilialaisia pelaajia, minkä lisäksi Marceloa kiinnostaa mahdollisuus pelata europelejä ensi kaudella.