Diego Costa on tehnyt La Ligan seuraajiin Atlético Madridissa lähtemättömän vaikutuksen. Viimeiset puolitoista loukkaantumisten kiusaamaa kautta hän on viettänyt Atlético Mineirossa Brasiliassa, mutta nyt Brasiliassa syntyneen Espanjan entisen A-maajoukkuepelaajan arvellaan mielivän takaisin Eurooppaan.

Nyt AS kertoo, että 33-vuotiasta Costaa on tarjottu madridilaisseura Getafelle. Getafe on saanut kahden pelaajansa, Oliveran ja Hugo Duron myynneistä lähes 20 miljoonaa euroa, ja sillä uskotaan olevan varoja laadukkaan ja näyttönsä antaneen maalintekijän kiinnittämiseen.

Getafesta ovat lähteneet myös Borja Mayoral ja Sandro Ramírez, joten joukkueella on tällä hetkellä vain kaksi hyökkääjää: Enes Ünal ja Jaime Mata. Heistäkin Ünal saatetaan myydä, sillä häntä kohtaan on runsaasti kiinnostusta. Dario Poveda palaa Getafeen lainalta, mutta vahvistuksille on silti hyökkäyksessä tarvetta.

Getafe keskustelee myös Real Madridin kanssa Luka Jovicin lainasta, mutta Jovic ei ole halpa pelaaja, vaikka Madrid maksaisikin jopa 75% Jovicin palkasta. Costan palkka ei olisi yhtä korkea, mutta se Getafen pitäisi maksaa yksin.

Eniten otteluita uransa varrella Costa on pelannut Atlético Madridissa, mutta Getafe olisi siirron toteutuessa hänelle jo kuudes seura Espanjassa. Lisäksi Costa on edustanut Albaceteä, Celta Vigoa, Real Valladolidia ja Rayo Vallecanoa.

Lähde: AS