Gareth Bale hyvästeli Real Madridin keskiviikkona sosiaalisessa mediassa julkaistun viestin muodossa.

32-vuotiaan Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuussa.

Hän oli viimeistä kertaa joukkueen kokoonpanossa viime viikonloppuna, kun Real Madrid kruunattiin Mestarien liigan voittajaksi, mutta ei päässyt finaalissa kentälle. Balen viimeinen kausi Real Madridissa meni pahemman kerran penkin alle ja hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä vain 290 minuuttia.

– Saavuin tänne yhdeksän vuotta sitten nuorena pelaajana, joka halusi toteuttaa unelmansa Real Madridissa pelaamisesta. Pääsin pukemaan ylleni Real Madridin pelipaidan, pelaamaan Bernabéulla, voittamaan pokaaleja ja Mestarien liigan.

– Nyt voin katsoa taaksepäin ja sanoa rehellisesti toteuttaneeni unelmani ja saavuttaneeni paljon enemmän. On ollut uskomaton kokemus päästä tämän seuran historiaan ja saavuttaa kaikki se, mitä saavutimme Real Madridissa, enkä unohda sitä koskaan.

Bale voitti Real Madridissa muun muassa viidesti Mestarien liigan ja kolmesti La Ligan. 258 ottelussa syntyi yhteensä 106 maalia ja 67 maalisyöttöä.