Kylian Mbappé ilmoitti reilu viikko sitten jäävänsä PSG:hen. Mbappé allekirjoitti PSG:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Se pitää hänet Pariisissa kesään 2025 asti.

Real Madrid oli vuosien ajan Mbappén kintereillä ja oli vielä muutama viikko sitten hyvin luottavainen sen suhteen, että Mbappé siirtyy vapaana agenttina seuraan. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Kyseessä oli toinen kerta, kun Mbappé hylkäsi Real Madridin tarjouksen. Ensimmäisen kerran Mbappé kieltäytyi Real Madridin tarjouksesta kesällä 2017. Silloin hän päätti siirtyä PSG:hen.

Ranskan Canal Plus haastatteli Neymaria. PSG-tähti kertoi mielipiteensä Mbappén jatkosopimuksesta.

– Vannon sen, että sain tietää Mbappén jatkosopimuksesta vasta aivan loppuhetkillä. Minulle kerrottiin siitä päivää ennen sen julkistamista. Tulin siitä todella onnelliseksi. Olen iloinen, että Mbappé päätti jäädä tänne. Mielestäni PSG:n urheilullinen projekti sopii hyvin hänen uralleen.

– Hänen uransa kannalta on hienoa, että Mbappé jää vielä muutamaksi vuodeksi tänne, sillä hän pääsee yrittämään Mestarien liigan voittamista kotikaupunkinsa seuran kanssa. Siksi hän teki mielestäni oikean päätöksen. Kenties hän vaihtaa joskus mielipidettään ja haluaa pelata jossain toisessa seurassa tulevaisuudessa, mutta hän teki oikean päätöksen jäädessään. On tärkeää, että joukkueessamme on Mbappén kaltaisia pelaajia.