Dani Ceballos jättänee Real Madridin tänä kesänä.

Vuodenvaihteessa pahasta nilkkavammasta kuntoutunut Ceballos jäi hyvin pienelle vastuulle kevätkaudella ja vaihtaa todennäköisesti maisemaa kesällä.

Keskikenttäpelaajan sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten Real Madridin on myytävä hänet tänä kesänä saadakseen siirtosumman – ellei epätodennäköisenä pidettyä jatkosopimusta synny.

Espanjalaismedian mukaan Ceballos on jo pitkään halunnut palata kasvattajaseuraansa Betisiin. Betisin urheilutoimenjohtaja Antonio Cordón otti kantaa Ceballosin tilanteeseen.

– Törmäsin häneen hiljattain Bernabéulla ja tervehdimme toisiamme. Tiedämme, että hän tekisi kaikkensa päästäkseen Betisiin. Hänellä on todella vahva tunneside Sevillan kaupunkiin, kannattajiimme ja koko seuraan. Ceballos on Real Madridin pelaaja. En voi sanoa sen enempää, Cordón totesi.

Ceballosin ystävä Héctor Bellerin pelasi päättyneen kauden Arsenalista lainalla Betisissä. Bellerín haluaisi palata Betisiin. Hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa päättyy vuoden kuluttua.

– Hänellä on edelleen sopimus Arsenalin kanssa, minkä vuoksi hänen on palattava sinne. Meillä ei ole taloudellisia mahdollisuuksia hänen hankkimiseen, joten katsotaan, mitä tapahtuu. Jalkapallossa voi tapahtua vaikka mitä, emmekä tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.