AS Monacon keskikenttäpelaaja Aurélien Tchouaméni sanoo, että hän pitää sekä Real Madridista että Liverpoolista, muttei ole tehnyt vielä päätöstä tulevaisuudestaan.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla RMC Sportin tietojen pohjalta, että Madrid ja Monaco ovat päässeet sopuun 22-vuotiaan Tchouaménin siirrosta. Lehden mukaan Los Blancos pulittaa 80 miljoonaa euroa ranskalaispelaajasta, joka solmii espanjalaisjätin kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Seurat eivät ole kuitenkaan vahvistaneet siirtoa.

Tchouaméni on yhdistetty huhuissa myös Liverpooliin, eikä hän osannut valita CNN:n haastattelussa kahden suurseuran välillä.

– Pidän kummastakin. Voin katsoa Espanjan ja Englannin [sarjojen] pelejä.

– Espanjassa on erilaista pelata kuin Englannissa, mutta loppujen lopuksi minulle siinä on kyse vain sopeutumisesta.

AS Monacossa Tchouaméni on saanut seurata lähietäisyydeltä Espanjan maajoukkueen entisen keskikenttäpelaajan, kolminkertaisen arvokisavoittaja Cesc Fàbregasin työskentelyä.

– Hän on jalkapallolegenda. Kun tulin tänne, ensimmäinen ideani oli kysyä häneltä paljon kysymyksiä: miten hän liikkuu, miten hän syöttää, sanoi Tchouaméni.

– Minun on helppo pelata, koska minulla on yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista vierelläni. Hän auttaa minua paljon.