Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on tuohtunut Gavin ja hänen agenttinsa vitkuttelusta jatkosopimusneuvottelujen suhteen.

Gavi, 17, on jo kertaalleen hylännyt Barcelonan tarjoaman sopimuksen ja Laportan mukaan uusi sopimustarjous on ollut jo pitkän tovin pöydällä. Siihen ei kuitenkaan ole laitettu nimiä alle tähän päivään mennessä.

– Olemme tehneet uuden sopimustarjouksen, joka on ollut pöydällä pitkään. Emme ole saaneet tietoomme, että he olisivat hyväksyneet sen. Sen sijaan tiedämme, että he vertaavat sitä, Laporta sanoi L’Esportiulle.

– Olemme jo ilmaisseet kantamme, eikä pelaajan agentti ole hyväksynyt tarjousta. Emme ymmärrä hänen toimintaansa. Gavi on pelaaja, josta me kaikki pidämme. Hän on 17-vuotias, ja hänellä on upea nykyisyys ja tulevaisuus Barcelonassa. Emme ymmärrä, miksi hänen edustajansa pelaa tällaista peliä ja vertailee sopimuksia.

– Mielestäni seuran ehdotus palkan osalta on enemmän kuin hyväksyttävä. Lisäksi täytyy ymmärtää se, että emme enää maksa samanlaisia palkkoja [kuin aiemmin], koska emme halua Barcelonan jatkavan meitä edeltäneiden ja seuraa tuhonneiden asettamassa linjassa.

Päättyneellä kaudella 34 ottelua La Ligassa pelanneen Gavin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2023.