Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard sanoo, että hän ei ole lähdössä seurasta mihinkään, koska hän haluaa yhä näyttää kaikille, mihin pystyy.

Hazardista, 31, tuli Madridin seurahistorian kallein pelaaja, kun Los Blancos pulitti hänestä kesällä 2019 Chelsealle 115 miljoonaa euroa. Belgialaistaituri on kuitenkin jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

Monista loukkaantumisista kärsinyt Hazard on pelannut kolmen kauden aikana Madridissa kaikkiaan vain 66 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kymmenen. Kentälle päästessään hän on ollut kuin varjo entisestään, ja häntä on ajoittain syytetty huonokuntoisuudesta.

Jo pitkään on liikkunut huhuja, joiden mukaan Madrid olisi valmis luopumaan ennätysostoksestaan, mutta Hazard ei ainakaan itse ole lähtöaikeissa.

– Valmentaja tietää, että minulla on yhä sopimus kesään 2024 saakka, sanoi Hazard Het Laatste Nieuwsin haastattelussa Goalin mukaan.

– Ensimmäiset kolme kauttani Real Madridissa eivät ole menneet hyvin, joten haluan näyttää kaikille, mihin pystyn. Ensi lauantaista alkaen, sanoi Hazard Mestarien liigan finaaliin viitaten.

– Unelmani on aina ollut pelata Real Madridissa. Se on yhä unelmani.