Fede Valverde pelaa viikonloppuna uransa ensimmäisessä Mestarien liigan finaalissa.

Real Madridin keskikenttäpelaaja on kuulunut seuran edustusjoukkueeseen noin neljän vuoden ajan.

Uruguaylaiskeskikenttäpelaaja on saanut kuluvalla kaudella mukavasti peliaikaa Carlo Ancelottin alaisuudessa.

El Club del Deportista haastatteli Valverdea, joka kertoi mielipiteensä muun muassa Diego Forlánista. Valverde pelasi idolinsa kanssa Peñarolin edustusjoukkueessa Uruguayssa.

– Opin häneltä valtavasti. Oli uskomatonta pelata hänen kanssaan. Nousin Peñarolin edustusjoukkueeseen juuri ennen kuin hän siirtyi seuraan. Forlán oli erityinen pelaaja. Oli hienoa nähdä, miten hän harjoitteli ja teki töitä. Hän saapui aina ensimmäisenä harjoituskeskukseen ja lähti viimeisten joukossa. Forlán oli saavuttanut urallaan jo vaikka mitä, mutta silti hän osoitti ammattimaisuutensa. Yritin oppia häneltä kaiken mahdollisen jokaisissa harjoituksissa.

Valverdelta tiedusteltiin, tuntevatko Real Madridin pelaajat sen, jos vastustajat pelkäävät madridilaisseuraa kentällä muun muassa Mestarien liigan otteluissa.

– Kyllä sen tuntee. En tiedä, onko pelko oikea sana, mutta vastustajat tuntevat sen paineen, jonka Bernabéu ja kannattajat luovat. Vastustajat tiedostavat pelaavansa Real Madridia vastaan. Real Madrid kykenee mihin tahansa ja sen huomaa, että vastustajat tietävät sen.

– Valehtelisin, jos sanoisin, ettei meillä ole ollut tuuria mukanamme. Onnea on aina oltava. Joukkueen on etsittävä sitä. Onni on ollut puolellamme Mestarien liigan otteluissamme, koska siellä on tapahtunut niin erityisiä asioita.