Eurooppalaisen huippujalkapalloilun kausi 2021-22 huipentuu tulevana lauantaina Pariisin Stade de Francella pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

Finaalissa kohtaavat tismalleen samat joukkueet kuin neljä vuotta sitten Kiovassa: Real Madrid ja Liverpool. Vuonna 2018 pelatussa loppuottelussa Real Madrid oli parempi maalein 3-1. Nyt Liverpool, joka on tällä kaudella voittanut jo kaksi cup-pystiä, pääsee hakemaan revanssia.

Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique julkisti maanantaina La Rojan ryhmän kesäkuun Nations Leaguen otteluihin. Samalla häneltä udeltiin sitä, kumman hän uskoo voittavan Mestarien liigan finaalin.

– Mikään antamani vastaus ei miellytä kaikkia, ja haluan miellyttää kaikkia, Enrique sanoi.

– Mutta koska haluan olla oikeudenmukainen, jos joku ansaitsee voittaa tämän Mestarien liigan, se on Real Madrid.