Ousmane Dembélé pelaa mahdollisesti viimeisen ottelunsa Barcelonan paidassa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Villarrealin La Ligan päätöskierroksella klo 23.00.

Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy noin viiden viikon kuluttua. Barcelonan päävalmentaja Xavi totesi lauantaina, että on hyvin mahdollista, ettei Dembéléä nähdä sunnuntain jälkeen Barcelonan paidassa.

Barcelona on tehnyt Dembélélle uuden jatkosopimustarjouksen, mutta ranskalaispelaaja ei ole jälleen antanut vastaustaan siihen. Dembélé ja hänen agenttinsa eivät ole tyytyväisiä Barcelonan palkkatarjoukseen. Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta totesi hiljattain Dembélén uskovan saavansa muualta enemmän rahaa.

RMC:n mukaan Dembélé saattaa siirtyä pian PSG:n riveihin. Nimittäin PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi neuvottelee Dembélén edustajien kanssa sopimuksesta. Dembélé tiedostaa saavansa PSG:stä valtavan palkan, ja se edesauttaa pelaajan siirtoa kotimaahansa. PSG hakee parhaillaan korvaajaa seurasta poistuneelle Ángel Di Maríalle ja pitää Dembéléä potentiaalisena vaihtoehtona.