Barcelonan seurahistorian kalleimman pelaajahankinnan Ousmane Dembélén tulevaisuus on yhä hämärän peitossa.

Dembélén, 25, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä Barcelona ole ainakaan vielä saanut laitahyökkääjän nimeä jatkosopimuspaperiin. Dembéléllä riittää ottajia ympäri Eurooppaa, mikä aiheuttaa hänelle valinnanvaikeuden.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kertoo seuran tehneen Dembélélle hiljattain uuden jatkosopimustarjouksen. Laportan mukaan Dembélé olisi halukas jatkamaan seurassa, mutta myös rahakkaammat sopimustarjoukset houkuttelevat ranskalaishyökkääjää.

– Olemme tehneet hänelle uuden sopimustarjouksen ja odotamme häneltä vastausta ensi viikolla, Laporta kertoo Catalunya Radiolle.

– Hän halusi jäädä Barçaan, mutta nyt häntä houkuttelevat muut vaihtoehdot, joita hän pitää parempana.

Barcelona maksoi Dembéléstä kesällä 2017 peräti 140 miljoonan euron siirtokorvauksen. Ranskan maajoukkuehyökkääjä on pelannut katalonialaisseurassa viiden kauden aikana yhteensä 149 ottelua, joissa hän on tehnyt 32 maalia ja antanut 34 maalisyöttöä.