La Liga on julkistanut päätöskierroksen otteluaikataulun. Siinä missä La Ligan toiseksi viimeisellä kierroksella pelattiin sunnuntaina peräti yhdeksän ottelua samaan aikaan, on viimeisen kierroksen ottelut ripoteltu viidelle eri alkamisajalle. Kaikki panokselliset ottelut pelataan sunnuntaina.

Perjantain ohjelmassa on kaksi peliä. Mestaruuden voittava Real Madrid saa vieraakseen Real Betisin ja Rayo Vallecano jo varman putoajan Levanten. Molemmat ottelut alkavat kello 22 Suomen aikaa. Koska Real Madrid pelaa jo perjantaina, saa se mukavat kahdeksan päivää aikaa valmistautua Mestarien liigan loppuotteluun Liverpoolia vastaan.

Lauantaina pelataan vain yksi ottelu. Kello 18.30 alkavassa Valencia-Celta Vigo -ottelussa ei merkittävää pelillistä panosta ole.

Sunnuntain pelit alkavat kello 18.30 ottelulla Elche-Getafe. Molemmat joukkueet varmistivat eilen sunnuntaina sarjapaikkansa.

Kello 21 alkaa puolestaan kolme ottelua, joissa ratkeaa, mikä joukkue on Levanten ja Alavésin ohella kolmas putoaja. Sarjassa säilymisestä taistelevat Cádiz, Granada ja Mallorca, ja yhdelle näistä jää lyhyin korsi käteen. Cádiz kohtaa vieraissa Alavésin, Granada kotonaan Espanyolin ja Mallorca vieraissa Osasunan. Ennen päätöskierrosta Granadalla on pisteitä 37 ja muilla kahdella 36.

Kauden viimeiset kolme peliä alkavat sunnuntaina kello 23, johtuen myös Espanjan paahtavista helteistä. Muun muassa Sevillassa on alkuviikosta yli 40 astetta lämmintä. Ottelussa Real Sociedad-Atlético Madrid ei panosta ole, mutta pelien Barcelona-Villarreal ja Sevilla-Athletic Bilbao vierasjoukkueet pelaavat vielä paikasta ensi kauden Konferenssiliigaan. Villarrealilla on Athleticiin ennen päätöskierrosta pisteen etumatka. Tasapisteissä Athletic on edellä keskinäisten ottelujen paremman saldonsa ansiosta.