Real Madrid ja laitahyökkääjä Vinícius Júnior neuvottelevat jatkosopimuksesta, kertoo Marca.

Viníciuksen, 21, ja Madridin välit ovat mainiossa kunnossa, vaikka nuorukaisen tulevaisuudella on spekuloitu kannattajien keskuudessa, kun uudesta diilistä ei ole kuulunut uutta tietoa.

Marcan mukaan jatkosopimuksen allekirjoittaminen on lähinnä muodollisuus, vaikka kaikkia ehtoja ei olekaan vielä sovittu. Osapuolet sopivat jo joulukuussa, että neuvotteluja viivytettäisiin mahdollisimman pitkälle, jotta brassilaituri voisi keskittyä rauhassa kauteen.

Real Madrid toivoo Viníciuksen sitoutuvan sopimukseen, joka ulottuu kesään 2028 saakka ja sisältää miljardin euron ulosostoklausuulin. Hänen tämänhetkinen ulosostohintansa on 350 miljoonaa euroa, joka olisi aktivoituessaan jalkapallon kaikkien aikojen kallein siirtokorvaus.

Viníciuksen nykyinen, kesään 2024 ulottuva, sopimus takaa hänelle noin 3.2 miljoonan euron vuosipalkan, joka voi nousta bonusten myötä neljään miljoonaan euroon. Uuteen diiliin hänelle on kaavailtu 10 miljoonan euron vuosipalkkaa, joka nostaisi hänet seuran parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon.

Neljättä kauttaan Real Madridissa pelaava Vinícius on esiintynyt kuluvalla sesongilla 50 ottelussa tehden niissä yhteensä 21 maalia ja syöttäen 20.