Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero latasi tällä viikolla hurjan väitteen: Frenkie de Jong siirtyy kesällä 95 prosentin todennäköisyydellä Manchester Unitediin.

Romeron mukaan Barcelona joutuu surkean taloudellisen tilanteensa vuoksi myymään de Jongin muihin maisemiin. Toimittajan mukaan siirto johtuu ainoastaan taloudellisista syistä.

Cadena Ser kuitenkin väittää, ettei de Jongilla ole minkäänlaista halua jättää ”unelmiensa seuraa”. Katalonialaislähteen mukaan de Jongin lähipiiri vakuuttaa, ettei keskikenttäpelaaja ole ollut yhteydessä minkään seuran kanssa ja on jopa vihainen hänen tulevaisuutensa ympärillä leijuvista huhuista.

De Jong on myös hiljattain ostanut asunnon Barcelonasta, joka sitoo hänet entistä vahvemmin katalonialaisseuraan. Hän myös haluaa pelata Mestarien liigaa, jota Manchester United ei pysty ainakaan ensi kaudella tarjoamaan. Vaikka Man Unitedin manageriksi palkattiin de Jongille Ajax-vuosilta tuttu Erik ten Hag, ei hollantilaisella ole minkäänlaista kiinnostusta siirtyä manchesterilaisseuraan.