Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero paljasti keskiviikon ja torstain välisenä yönä, että Frenkie de Jong on siirtymässä 95 prosentin todennäköisyydellä Barcelonasta Manchester Unitediin. Lue lisää täältä.

Sportin saamien tietojen mukaan Valencian avainpelaaja Carlos Soler aikoo odottaa Barcelonaa. Soler tietää Barcelonan valinneen hänet de Jongin korvaajaksi. Lehden mukaan Solerin ykkösvaihtoehto on siirtyä Barcelonaan, jos hän jättää kasvattajaseuransa Valencian.

Valencia on taloudellisesti ja urheilullisesti niin vaikeassa tilanteessa, ettei osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut ole edenneet mihinkään suuntaan ja Soler saattaa siten jättää seuran kesällä.

Sportin mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi pitää Solerista ja ottaisi mielellään hänet joukkueeseensa. 25-vuotias Soler kuuluu Espanjan A-maajoukkueeseen.

Keskikenttäpelaaja on Valencian ehdoton kulmakivi ja projektin keulakuva, ja seura haluaisi pitää hänestä kiinni, mutta talousvaikeudet ovat ajamassa Soleria pois Mestallalta.