Francisco Trincão pelaa kuluvan kauden Barcelonasta lainalla Wolverhamptonissa.

Lainasopimuksessa on mukana osto-optio, mutta espanjalais- ja englantilaismedian mukaan Wolves on päättänyt jättää sen käyttämättä. Trincão ei ole onnistunut vakuuttamaan Wolvesin valmennus- tai seurajohtoa ja hän palaa kesällä Barcelonaan.

Barcelonalla ei ole kuitenkaan Trincãolle minkäänlaista käyttöä, eikä hän kuulu valmennusjohdon suunnitelmiin, joten seura aikoo lainata tai parhaassa tapauksessa myydä hänet muihin maisemiin.

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Sporting harkitsee pyytävänsä Trincãoa lainalle ensi kaudeksi. Portugalilaisseura menettää lainapelaajansa Pablo Sarabian takaisin PSG:hen ja suunnittelee lainaavansa Trincãon hänen korvaajakseen. Sporting halusi lainata Trincãon jo viime kesänä, mutta hän päätyi lopulta Wolverhamptoniin.

Barcelona maksoi 22-vuotiaasta laitahyökkääjästä Bragalle noin 31 miljoonaa euroa elokuussa 2020.