Espanjalaismedia COPE kertoo, että PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on nähty maanantaina Madridissa. Äkkinäinen saattaisi ajatella, että ranskalaisen visiitti Espanjan pääkaupunkiin liittyisi hänen pitkään velloneisiin huhuihinsa Real Madridiin siirtymisestä, mutta ainakaan virallisesti tällaisesta ei ole kyse.

Mbappé ruokaili madridilaisessa ravintolassa yhdessä joukkuekaverinsa, Real Madridin kasvatti Achraf Hakimin, tämän veljen sekä kahden muun henkilön kanssa. Viisikolle oli varattu pöytä kello 14 paikallista aikaa. PSG oli antanut pelaajilleen kolmen päivän vapaan keskiviikkoon saakka, ja Mbappé ja Hakimi päättivät hyödyntää tämän matkustamalla Madridiin.

Kiinnostavaa on, että samaan aikaan Madridissa on myös PSG:n puheenjohtaja Nasser Al Khelaïfi, joka osallistuu siellä Wanda Metropolitanolla pidettävään Euroopan seurajoukkuejärjestö ECA:n konferenssiin. Mitään neuvoteltavaa Al Khelaïfilla ei sinänsä Mbappéen liittyen olisikaan, sillä Mbappén sopimus päättyy tähän kauteen ja hän voi allekirjoittaa sopimuksen Real Madridin kanssa ilman nykyisen seuransa suostumustakin.

Real Madridin on huhuttu jo vuosien ajan olevan Mbappén kintereillä ja viime kesänä Madrid tekikin Mbappésta rahakkaan tarjouksen – jota PSG ei kuitenkaan kelpuuttanut. Laajalti on uskottu, että Mbappé siirtyisi tänä kesänä Madridiin ilmaissiirrolla, mutta aivan viime päivinä onkin noussut esiin arvailuja, että Mbappé solmisi kaksivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Sopimus toisi hänelle huimat 200 miljoonan euron nettotulot. Huhujen mukaan vaaka olisi kallistumassa PSG:n suuntaan joustavamman kuvaoikeuskannan vuoksi.

PSG:llä on tällä kaudella jäljellä enää kaksi ottelua. Ensi lauantaina se vierailee Montpellierissä. Päätöskierroksella lauantaina 21.5. PSG saa kotistadionilleen vieraakseen Metzin ottelussa, joka voisi siten jäädä Mbappén viimeiseksi seurassa. Näiden kahden pelin välissä 15.-16.5. PSG tekee vielä minikiertueen Qatariin, seuran omistajien kotimaahan.

Lähde: AS