Barcelonan pitkäaikainen siirtokohde Raphinha on tehnyt päätöksen tulevaisuutensa suhteen, kertoo Sport.

Katalonialaislehden mukaan Leeds Unitedin brassitaituri on sitoutunut antamaan kaikkensa putoamista vastaan taistelevalle joukkueelle ennen kauden loppua. Sen jälkeen 25-vuotias haluaa kuitenkin vaihtaa valkonuttunsa Barcelonan väreihin.

Barçan edun kannalta olisi parasta, että Leeds putoaisi, sillä se aktivoisi 25 miljoonan euron ulosostopykälän hänen sopimuksessaan. Muussa tapauksessa Leedsin uskotaan pyytävän avainpelaajastaan vähintään 40 miljoonan euron korvausta.

Mundo Deportivon mukaan West Ham olisi myös vahvasti Raphinhan kintereillä. Toisin kuin Barcelona, lontoolaisseura olisi tiettävästi valmis tarjoamaan brassitaiturille suoraa avauskokoonpanon paikkaa.

Tästä huolimatta Raphinha on halukas pelaamaan ensi kauden Camp Noulla. Sportin mukaan Leeds-tähti on tarvittaessa jopa valmis pakottamaan nykyisen seuransa hyväksymään Barcelonan tarjouksen, jos suoraa ulosostoklausuulia ei Leedsin mahdollisen säilymisen johdosta voi aktivoida.

Raphinha on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia 31 valioliigaottelussa. Brasilian maajoukkueessa hän on maalannut kolmesti seitsemään peliin.