Atlético Madridilla on ollut viime aikoina vaikeaa. Lauantaina joukkue koki Athleticin vieraana 0-2-tappion. Ottelun jälkeen joukkueen kapteni ja ykkösmaalivahti Jan Oblak oli varsin ihmeissään.

Atléticon startti Athleticia vastaan oli karmaiseva. Ensimmäisellä minuutilla Mario Hermoso sai keltaisen ja muutama minuutti myöhemmin hän teki oman maalin. Atlético vaikutti lauantaina kurittomalta.

– Kun vain tietäisin, mistä ongelmat johtuvat, voisimme selvittää ne. En ymmärrä, miksi pukukopissa kaikki on oikein hyvin, mutta kun tulemme kentälle, niin viiden minuutin jälkeen olemme saaneet jo kaksi varoitusta. Se on vaikeaa. En tiedä, missä ajatuksemme ovat, mutta eivät ainakaan kentällä. Et voi tehdä noin. Meidän on parannettava, Oblak sanoi Movistarin haastattelussa pelin jälkeen.

Atlético on sarjassa neljäntenä, neljän pisteen erolla Real Betisiin. Betis on pelannut yhden ottelun vähemmän, joten taistelu Mestarien liiga -paikasta tulee olemaan jännittävä aina loppumetreille saakka. Atléticolla on jäljellä neljä ottelua. Nykyisillä esityksillä ei hyvä heilu.

Oblak antoi varsin painavia kommentteja ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– En löydä vastauksia, mitä on meneillään. Tämä on jotain, mitä en ole kokenut täällä aiemmin. Kollegoillani on halua ja luonnetta, mutta en tiedä, miksi se ei välillä näy kentällä. En tiedä, mitä tapahtuu.

– Meidän on löydettävä vastaukset ongelmaan, koska meillä on neljä peliä jäljellä ja meidän on selviydyttävä Mestarien liigaan. Se on päivänselvää. Jos emme siinä onnistu, tulee ongelmia, Oblak sanoi suoraan.

Lähde: Football Espana